Promotie Noord - Laat zien wat het Noorden te bieden heeft - Ivonne Sprok - SPROX Media - SPROX Concepts

Laat zien wat het Noorden te bieden heeft!

Insturen van ideeën voor Toukomst verlengd tot en met 31 maart 2020

Toukomst: Groningers kunnen vanaf nu hun idee insturen Promotie Noord

Nationaal Programma Groningen heeft besloten om het insturen van ideeën voor het project Toukomst met bijna twee weken te verlengen, tot en met dinsdag 31 maart 2020. “De afgelopen dagen is ons meerdere keren gevraagd om er wat meer tijd voor uit te trekken. In deze heftige periode is het heel begrijpelijk dat mensen iets anders aan hun hoofd hebben. We geven daarom graag gehoor aan dit verzoek”, aldus Siem Jansen directeur bij Nationaal Programma Groningen.

Reden voor het uitstellen is dat door het coronavirus deze week verschillende activiteiten niet door kunnen gaan. Ook kan door de omstandigheden pas later worden gestart met het bundelen van ideeën.

De komende tijd
Nationaal Programma Groningen is samen met West 8 bezig met de analyse van de ideeën en de voorbereiding van het bundelen. Hierbij leggen ze waar mogelijk alvast contact met indieners en betrokken organisaties. Afhankelijk van de coronamaatregelen wordt de planning verder uitgewerkt. Mocht er meer nieuws zijn dan meldt Nationaal Programma Groningen dit via de websites nationaalprogrammagroningen.nl en toukomst.nl.

Laat een bericht achter

Plaats een reactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze inhoud is beschermd